Over ons

Ewoud Brummer (1960) begon zijn studie aan de Amsterdamse HES en rondde deze af aan de HEAO in Eindhoven. Na een stage bij de hoofdstedelijke gemeentelijke dienst Onroerende Zaakbelasting (in dienst van De Heide Maatschappij) kwam hij in 1989 in de Amsterdamse makelaardij terecht. Na een zesjarig dienstverband bij een klein makelaarskantoor, richtte Ewoud Brummer zijn eigen kantoor op in de Vondelstraat 95 te Amsterdam. Sindsdien is deze schitterende plek nog altijd de uitvalsbasis van Brummer Makelaars. De regelmatige fietstochten naar zijn paleis van 45m2 aan het Kinselmeer vlak boven Amsterdam, verklaren de binding met Landelijk Noord. Dit leidt dan ook tot verrassende objecten in het gevarieerde aanbod van Brummer Makelaars.
-Ewoud Brummer, partner en oprichter Brummer Makelaars
Wout Melief (1980) studeerde HBO Economie & Vastgoed (bachelor of business administration BBA). Hij begon in 2005 als stagiair bij Brummer Makelaars, waar hij in 2006 definitief aan de slag ging. Hij is register makelaar taxateur, lid van de NVM, oud-voorzitter van de JMA, en sinds 2012 partner bij Brummer Makelaars.
-Wout Melief, partner
Diederik Grobben (1983) studeerde HBO Economie & Vastgoed (bachelor of business administration BBA). Hij begon in 2007 als stagiair bij Brummer Makelaars, waar hij in 2008 definitief in loondienst kwam. Hij is register makelaar taxateur en oud-bestuurslid van de Vereniging Jonge makelaars Amsterdam. Sinds 2012 is Grobben partner bij Brummer Makelaars.
-Diederik Grobben, partner
Frank Liefveld (1988), na een studie Human Technology in Groningen is Frank als vakantiekracht begonnen bij Brummer Makelaars. Door zijn liefde voor huizen en architectuur is zijn interesse in de makelaardij aangewakkerd. Ook het feit dat Brummer Makelaars een mooi aandeel uitmaakt in de nichemarkt van het Amsterdamse o.g. is de aanleiding geweest dat Frank uiteindelijk zijn carrière is gestart bij Brummer Makelaars.
-Frank Liefveld, Office Manager

Meer informatie?

Vondelstraat 95 1054 GM Amsterdam
Tel. +31 20 - 6161688
Fax. +31 20 - 6899030
info@brummermakelaars.nl
Top