Kopen

Een huis kopen doen de meeste mensen slechts een paar keer in hun leven; voor Brummer Makelaars is dit ons dagelijks werk. Onze verkoopervaring en voeling met de markt buigen we om in het voordeel van een koper, zodat u niet verdrinkt in het moeras dat huizenmarkt heet. Bovendien voorkomen wij een hoop financiële ellende bij de aspirant-koper die, gehaast of verblind door liefde voor een pand, niet meer kritisch kijkt naar eventuele gebreken. Zo wordt met ons de aankoop nooit een teleurstelling achteraf.

Zeker in een dynamische, internationale en ingewikkelde Amsterdamse onroerend goed markt is het belangrijk om het hoofd koel te houden. Dat begint natuurlijk met de beoordeling of de vraagprijs van een koopobject wel realistisch is. Want hoe beslis je in woelige tijden óf, en wélk bod je wilt uitbrengen?

Om behoedzaam en smart te opereren op de huizenmarkt is een makelaar onontbeerlijk, juist in Amsterdam met steeds meer (internationale) spelers. Diverse onzichtbare aspecten hebben invloed op het woongenot: wat is het bestemmingsplan of dat van aanpalende panden, hoe zit het met erfpacht, welke nieuwe bouwontwikkelingen zijn er, hoe is de ligging ten opzichte van aanvliegroutes, in welke bouwtechnische staat verkeert de fundering van het huis, et cetera.

De klant heeft kortom baat bij ons heldere en eerlijke advies. We verkopen dan ook geen sprookjes, wel sprookjespaleizen. En dat zit hem niet alleen in de hoeveelheid vierkante meters.

Brummer Makelaars

Klein kantoor, grootse panden

Brummer makelaars is gespecialiseerd in karakteristieke panden, verrassende appartementen en hoofdstedelijke paleizen.