Klein kantoor, grootse panden

Brummer makelaars is gespecialiseerd in karakteristieke panden, verrassende appartementen en hoofdstedelijke paleizen. Wij zoeken en verkopen objecten voor u binnen de Ring, in landelijk Noord en in idyllische buitengebieden. Ons kantoor is gevestigd in een statig pand aan het Vondelpark nabij de Hollandsche Manege en de Vondelkerk. Per fiets steken we zo het park door richting Zuid, en hebben we een uitstekende connectie richting West, Noord , Oost, en Centrum. Omdat we zelf zo aangenaam kantoor houden, onderkennen we als geen ander het belang van goed wonen. Inmiddels hebben we sinds de start van ons kantoor in 1995 een groot bestand panden met potentie, al was het maar doordat onze klanten voor wie we eerder aankochten, jaren later ook weer via ons verkopen.

Ewoud Brummer

Ewoud Brummer

Partner en oprichter Brummer Makelaars

Ewoud Brummer (1960) begon zijn studie aan de Amsterdamse HES en rondde deze af aan de HEAO in Eindhoven. Na een stage bij de hoofdstedelijke gemeentelijke dienst Onroerende Zaakbelasting (in dienst van De Heide Maatschappij) kwam hij in 1989 in de Amsterdamse makelaardij terecht. Na een zesjarig dienstverband bij een klein makelaarskantoor, richtte Ewoud Brummer zijn eigen kantoor op in de Vondelstraat 95 te Amsterdam. Sindsdien is deze schitterende plek nog altijd de uitvalsbasis van Brummer Makelaars. De regelmatige fietstochten naar zijn paleis van 45m2 aan het Kinselmeer vlak boven Amsterdam, verklaren de binding met Landelijk Noord. Dit leidt dan ook tot verrassende objecten in het gevarieerde aanbod van Brummer Makelaars.

Wout Melief

Wout Melief

Partner

Wout Melief (1980) studeerde HBO Economie & Vastgoed (bachelor of business administration BBA). Hij begon in 2005 als stagiair bij Brummer Makelaars, waar hij in 2006 definitief aan de slag ging. Hij is register makelaar taxateur, lid van de NVM, oud-voorzitter van de JMA, en sinds 2012 partner bij Brummer Makelaars.

Diederik Grobben

Diederik Grobben

Partner

Diederik Grobben (1983) studeerde HBO Economie & Vastgoed (bachelor of business administration BBA). Hij begon in 2007 als stagiair bij Brummer Makelaars, waar hij in 2008 definitief in loondienst kwam. Hij is register makelaar taxateur en oud-bestuurslid van de Vereniging Jonge makelaars Amsterdam. Sinds 2012 is Grobben partner bij Brummer Makelaars.

Frank Liefveld

Frank Liefveld

Office Manager

Frank Liefveld (1988), na een studie Human Technology in Groningen is Frank als vakantiekracht begonnen bij Brummer Makelaars. Door zijn liefde voor huizen en architectuur is zijn interesse in de makelaardij aangewakkerd. Ook het feit dat Brummer Makelaars een mooi aandeel uitmaakt in de nichemarkt van het Amsterdamse o.g. is de aanleiding geweest dat Frank uiteindelijk zijn carrière is gestart bij Brummer Makelaars.