Klein kantoor, grootse panden

Brummer makelaars is gespecialiseerd in karakteristieke panden, verrassende appartementen en hoofdstedelijke paleizen. Wij zoeken en verkopen objecten voor u binnen de Ring, in landelijk Noord en in idyllische buitengebieden. Ons kantoor is gevestigd in een statig pand aan het Vondelpark nabij de Hollandsche Manege en de Vondelkerk. Per fiets steken we zo het park door richting Zuid, en hebben we een uitstekende connectie richting West, Noord , Oost, en Centrum. Omdat we zelf zo aangenaam kantoor houden, onderkennen we als geen ander het belang van goed wonen. Inmiddels hebben we sinds de start van ons kantoor in 1995 een groot bestand panden met potentie, al was het maar doordat onze klanten voor wie we eerder aankochten, jaren later ook weer via ons verkopen.

Ewoud Brummer

Ewoud Brummer

Partner en oprichter Brummer Makelaars

Ewoud Brummer (1960) begon zijn studie aan de Amsterdamse HES en rondde deze af aan de HEAO in Eindhoven. Na een stage bij de hoofdstedelijke gemeentelijke dienst Onroerende Zaakbelasting (in dienst van De Heide Maatschappij) kwam hij in 1989 in de Amsterdamse makelaardij terecht. Na een zesjarig dienstverband bij een klein makelaarskantoor, richtte Ewoud Brummer zijn eigen kantoor op in de Vondelstraat 95 te Amsterdam. Sindsdien is deze schitterende plek nog altijd de uitvalsbasis van Brummer Makelaars. De regelmatige fietstochten naar zijn paleis van 45m2 aan het Kinselmeer vlak boven Amsterdam, verklaren de binding met Landelijk Noord. Dit leidt dan ook tot verrassende objecten in het gevarieerde aanbod van Brummer Makelaars.

Wout Melief

Wout Melief

Partner

Wout Melief (1980) studeerde HBO Economie & Vastgoed (bachelor of business administration BBA). Hij begon in 2005 als stagiair bij Brummer Makelaars, waar hij in 2006 definitief aan de slag ging. Hij is register makelaar taxateur, lid van de NVM en sinds 2012 partner bij Brummer Makelaars. Wout heeft in nagenoeg alle stadsdelen gewoond en is nu neergestreken in Amsterdam landelijk Noord.

Diederik Grobben

Diederik Grobben

Partner

Diederik Grobben (1983) studeerde HBO Economie & Vastgoed (bachelor of business administration BBA). Hij is sinds 2007 werkzaam bij Brummer Makelaars. Hij is register makelaar taxateur en sinds 2012 is Grobben partner bij Brummer Makelaars. Diederik is woonachtig in Amsterdam met zijn gezin met drie kinderen.

Frank Liefveld

Frank Liefveld

Commercieel medewerker

Frank Liefveld (1988), na een studie Human Technology in Groningen is Frank als binnendienst medewerker begonnen bij Brummer Makelaars. Door zijn liefde voor huizen en architectuur is zijn interesse in de makelaardij aangewakkerd en heeft hij voortvarend zijn studie opgepakt om volledig als makelaar te kunnen opereren. Ook het feit dat Brummer Makelaars een mooi aandeel uitmaakt in de nichemarkt van het Amsterdamse o.g. is de aanleiding geweest dat Frank uiteindelijk zijn carrière is gestart bij Brummer Makelaars.

Jan Joris Klein Rouweler

Jan Joris Klein Rouweler

Commercieel medewerker

Jan-Joris Klein Rouweler (1993), na het afronden van studies Commerciële Economie in Tilburg en de IVA in Driebergen is Jan-Joris begonnen bij Brummer Makelaars. Om de theorie en de praktijk met elkaar te verbinden is er gekozen om met de NVM Makelaars opleiding te beginnen. Door interesse in economie, verkopen/aankopen & de handel wilde Jan-Joris in de makelaars wereld gaan werken. Het feit dat Brummer makelaars hierin gespecialiseerd is, is dit een goede match met elkaar.