Verkoop

De huidige huizenmarkt is behoorlijk in beweging, dus is het belangrijk om een zo hoog mogelijke, maar realistische vraagprijs op uw pand te zetten. Met de heldere aanpak van Brummer Makelaars maakt u daar als verkoper de meeste kans op. Een belangrijk deel van onze activiteiten is er op gericht een passende koper te vinden voor uw huis. Wij bepalen de prijs, de verwachte opbrengst en stellen een plan van aanpak op. We maken een inschatting van de tijdsduur tussen aanbod en verkoop van het object. Afhankelijk van het object adviseren we om bijvoorbeeld al tijdens het verkoopproces een vervolgtraject in te gaan; we kunnen dan direct voor u gaan zoeken naar een nieuw huis, zodat u niet plotseling op straat komt te staan.

De foto’s van het object worden gemaakt door een professionele fotograaf. Vanuit onze expertise schrijven we de aanbevelingstekst met een hoge attentiewaarde. Gezien onze reputatie op het vlak van uitzonderlijke woonobjecten, genereren onze objecten per definitie veel aandacht. Alle relevante informatie betreffende een object willen we boven tafel krijgen, om voor zowel koper als verkoper teleurstellingen en onaangename verrassingen in de toekomst te vermijden.

Tot slot: De fun factor is bij Brummer Makelaars in hoge mate aanwezig, en dat straalt op ons klantenbestand af. Het zorgt ervoor dat we elke dag ons werk met heel veel plezier zo goed mogelijk doen.

Brummer Makelaars

Klein kantoor, grootse panden

Brummer makelaars is gespecialiseerd in karakteristieke panden, verrassende appartementen en hoofdstedelijke paleizen.